En sak jag ofta bakar är bananbröd. Banankaka sa någon att jag måste kalla det iom choklad i men alltså, kalla det vad ni vill. Jag har i alla fall det bästa receptet. Måste jag påminna er om att jag är bra på att baka? Jag kan mina recept. Nej men alltså, jag kaaan mina recept. Har en råpinsam dröm om att vinna Hela Sverige bakar men lol, jag är ej på den nivån. Dekorera saker är absolut inte min grej. Jag är mer av att det ska smaka. Eller det är det kan jag. Därför är min andra råpinsamma dröm att vinna Hela kändis-Sverige bakar eftersom jag inbillat mig att de inte är så duktiga där så jag hade KICKAT allas ass och kakor. Men lol, jag är ju verkligen inte så känd och nu kommer jag ha vargtimmen hela natten efter jag avslöjade det här för er. Jajaja. Receptet ska ni få och sen lovar ni att baka? Det "braiga" är att den är utan socker. Och jag är ingen "Ät inte vitt socker"-person. Jag är god vän av prinsesstårtor och kanelbullar. Men det gör ändå att den här kakan är lite extra kittlande att baka. Vänta skrev jag "kaka" nu? BananBRÖD var det ju... Recept kommer här. Ingredienser: 3 bananer (2,5 till smeten och en halv banan till ~dekor~) 1,5 dl fiberhavregryn (går ju med vanliga men lite fiber är ju alltid bra) 2 tsk bikarbonat 2 tsk kanel 0,5 tsk salt 4 dl vetemjöl 2 dl filmjölk 2 msk kokosolja 2 msk honung 1 påse mörka chokladknappar (mörka blir godast, de ljusa gör brödet alldeles för sött) Gör så här: 1. He ugnen på 200 grader och klä en avlång form med bakplåtspapper. (Tips, knövla ihop bakplåtspappret först till en riktigt skrynklig klump så stannar det i formen.) 2. Skär en banan på längden så att du får två långa fina bananskivor. Det är till dekoren så ansträng dig en gnutta. 3. Mosa resterna från den bananen plus de andra två. 4. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. 5. Smält kokosolja och honung i en kastrull. He sen ner det i bunken. 6. He i bananmoset, filmjölken och hela påsen chokladknappar. 7. Blanda allt till en smet. 8. He ner smeten i formen och lägg de två bananskivorna på toppen. 9. In med formen längst ner i ugnen i cirka 45 minuter. Jag kör vanlig gammal 80-tals ugn sånivet. Men kolla med en potatissticka så ser ni när den är klar. Det ska inte fastna smet, bara smält choklad. 10. Servera bananbrödet ute i skogen för där smakar den bäst. Mmm. Gott. Hoppas ni gillar. Mvh har ändå haft ett matlagningsprogram på Expressen. Haha guuuu. Bildbevis: Ni får ej videobevis tyvärr. Har ni btw bakat sockerkakan och kladdkakan jag skrivit om tidigare? Gör! Puss och hej nu ska jag vargtimma!!