Är det något jag kan i life så är det att baka. Det blir kanske inte alltid så snyggt men *smakerna sitter*. Det är liksom inget krusedull eller pyntande runt mina recept. Det är rejält, gott, enkelt och... får jag säga folkligt? Ja, men jag säger det. Folkligt.Jag bakar saker som sockerkaka, rulltårta, gräddtårta, hallongrottor, kladdkaka och bullar. Sånt man känner igen. Trygga saker.I går bakade jag och Norma chokladbollar och då passade jag på att en gång för alla skriva ner receptet för att ni också ska kunna baka det. För haha, alltså. Jag är ett GENI när det kommer till chokladbollar. Perfektion, vill jag lova. Gu, vad jag håller på och är obehaglig. Här kommer i alla fall receptet (varsågoda);Ingredienser:5 dl fiberhavregyn2,5 dl socker1,5 dl kakao1 msk vaniljsocker1 dl kall bryggkaffe50 gram finhackad mörk choklad1 liten nypa flingsalt300 g rumsvarmt smörGör så här:Mixa havregrynen till ett mjölHe ner resten av ingrediensernaKnåda, knåda, knådaRulla, rulla, rullaOch innan ni börjar rulla de i pärlsocker eller kokos nu vill jag slå ett slag för att det finns andra OTROLIGA toppings.Tror ni mig inte? Mengu. Kolla in min Pinterest då så får ni tips på 7 goda (och oväntade) saker att rulla bollarna i. Puss å hej från Ms. Ödmjuk.