Jahopp då kan vi gemensamt radera alla kladdkakerecept vi tidigare läst och bakat. För min kompis Sanna har uppfunnit det bästa. Det är viktigt att ni förstår hur stora kladdkakeexperter jag och Sanna är. Vi ägnade på allvar minst fem kvällar i veckan under tonåren åt att baka kladdkaka. Våra kroppar VAR liksom vandrande kladdkakor och allt handlade om perfektion. Och det här har varit en process som pågått under ÅR! För ärligt talat, ingen av oss är ju tonåringar längre. Så nu lyssnar ni på mig för nu ska ni få det bästa och enda receptet ni behöver. Och I Love you all, men kom inte med något tips nu om att bröa formen med kokos eller liknande. Kokos här inte hemma i den här kladdkakan. Okej? Är ni redo? Lyssnar ni noga? He ugnen på 170 grader (varmluft) för nu kör vi! Ingredienser: 120 gram smör 2 (små) ägg 2,25 dl socker Nästan 1 dl kakao 1 dl mjöl En rejäl nypa flingsalt. Gör så här: Bryn smöret i en kastrull. Vet du ej hur du bryner smör? Google it bby. Det är råenkelt. Häll över det brynta smöret i typ en mugg när det är klart så att det inte bränns och så att det hinner svalna något. Rör ihop övriga ingredienser till en smet och rör ner smöret. Häll smeten i en smörad och bröad form. Den blir inte så hög. Sen in i ugnen och jag vill typ inte säga en tid. För om det är något jag lärt mig med kladdkaka så är det att VAKA DEN NOGA! Men mellan 8-12 minuter skrev Sanna och allt är ju beroende på ugn och form. Min var inne prick 10,5 minut. Kolla med sticka. Den ska vara kladdig men inte fastna på stickan. Alltså typ just precis fått en hinna över sig? Ta ut vid prick rätt tillfälle, låt svalna, ät med grädde och skänk en tanke till Sanna som knäckt kladdkakekoden. (Tips är också att kolla in receptet på min sockerkaka för den råkar också vara perfektion.)